Velkommen indenfor

Er du gravid, så er du landet det helt rigtige sted! Hos MomCare tilbyder vi fødselsforberedelseskursus, amme- og jordemoderkonsultationer samt efterfødselssamtaler.

MomCare – vi vil gerne styrke dig!

Vores mission er at styrke dig, der er gravid og har et behov eller ønsker at blive styrket til den nært forestående fødsel. At skulle gennemgå en fødsel er stor og intens oplevelse.

Vi vil gerne styrke dig, så du kan blive så klar som du nu kan blive, til at skulle føde. Det kan vi, fordi vores team af jordemødre har mange fødsler bag sig og ved hvad det kræver at få den gode fødselsoplevelse, og fordi vi arbejder med Empowerment.

Erfaring viser, at hvis du er forberedt mentalt og fysisk, vil du sandsynligvis få en bedre fødselsoplevelse. Vores tilgang består af viden, indsigt forståelse, fysisk og mental forberedelse.

MomCare er et koncept udviklet ud fra de behov du har som gravid. MomCares jordemødre har efter mange års erfaring et godt øje og en særlig indsigt og  forståelse for, hvad vi kan gøre for at styrke netop dig.

Alle de jordemødre, der underviser og afholder konsultationer hos MomCare er alle uddannede og autoriserede, og har deltaget i workshops om Empowerment.

 

Empowerment – mental og fysisk råstyrke

Hele MomCares koncept udspringer af begrebet Empowerment. Som er en tilgang, et menneskesyn og en metode der har fokus på at styrke dig og give dig kraft til at mestre den udfordring du står overfor.

Det handler om at du skal være kaptajn på eget skib, føle dig i kontrol og tryg når du skal føde  og i hele forløbet op til din fødsel.

Det betyder, at jordemoderen via sin undervisning eller konsultation benytter sig af nogle særlige teknikker, som gør at du føler dig mere robust og klar til din fødsel. Målet er at få dig til at opleve at du har en styrket selvopfattelse.

Hele vores filosofi udspringer af begrebet Empowerment.

 

Læs mere om hvad MomCare kan gøre for dig.

“Undervisningen er nøje udviklet og tilrettelagt af erfarne jordemødre”

Tilmeld dig nu