Ofte stillede spørgsmål

Som medlem af Sygeforsikring Danmark, kan jeg få tilskud ved køb af MomCares ydelser?

Ja, som medlem af Sygeforsikring Danmark får du altid tilskud, når du køber en jordemoderfaglig ydelse. Når du køber en ydelse hos MomCare får 30 % af hele beløbet refunderet. Sygeforsikring Danmark udbetaler dog max. 300 kr. pr. konsultation og max. 150 kr. pr. fødselsforberedelseskursus.

Vi indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark, så du får dine penge tilbage helt automatisk – uden at du skal foretage dig yderligere. Læs mere direkte hos Sygeforsikring Danmark.

Hvor afholdes MomCares konsultationer/samtaler?

Alle vores konsultationer kan enten afholdes hos os i vores afslappede lokaler i Herlev, Hørkær 16, 2. sal, 2730 Herlev. Konsultationen kan også sagtens holdes hjemme hos dig i trygge rammer. Vær opmærksom på at ved hjemmekonsultationer pålægges et ekstra gebyr.

Hvor afholdes fødselsforberedelseskurset?

MomCares fødselsforberedelseskursus afholdes på adressen Hørkær 16, 2. sal, 2730 Herlev.

Bus 350 S standser tæt ved og Herlev S-togsstation ligger 10 min. gåtur væk.

Der er også gode parkeringsmuligheder. Vær dog opmærksom på, hvis du ønsker gratis parkering, så skal du huske at parkere på “DIN Parkering” (og ikke EasyPark) og huske at indtaste din nummerplade på iPaden i indgangen, tag evt. et billede af din nummerplade med din mobil.

Hvad sker der, hvis jeg er forhindret i at komme til en af undervisningsgangene?

Er du forhindret i at komme til en af undervisningsgangene, så snak med den undervisende jordemoder. Så vil vi sammen prøve at finde en løsning, der passer alle evt. kan du deltage på et andet hold, den ene gang du er forhindret.

Får jeg penge tilbage, hvis jeg har tilmeldt mig et kursus, men føder før tid?

Ja, hvis du har tilmeldt dig vores fødselsforberedelseskursus og føder før tid, så du misser resten af gangene, så får du naturligvis penge tilbage for de gange, du ikke har deltaget.

Hvor mange personer er der på hvert hold?

På alle vores fødseslforberedelseskurser er der max. 10 deltagere. På den måde får alle det optimale ud af undervisningen og jordemoderen, der underviser kan nå at besvare alle de spørgsmål, deltagerne måtte have.

Skal jeg selv medbringe madpakke på kurset, hvis jeg bliver sulten?

Vi ved, at man som gravid skal holde et stabilt blodsukker. Eftersom vores kursus ligger lige midt i aftensmadstid, tilbyder vi en let anretning ved hver undervisningsgang, så du ikke selv behøver medbringe mad.

Hvornår skal jeg starte på MomCares fødselsforberedelseskursus?

Vi anbefaler, at du starter på vores fødselsforberedelseskursus når du er tidligst i 32 graviditetsuge eller gerne senere. Er du i tvivl så kontakt en af vores jordemødre, som altid er klar til at besvare dine spørgsmål.

Tilmeld dig nu